Over PLUK

Over PLUK

Hallo, wij zijn PLUK! Een creatief en ervaren team van onliners, based in Eindhoven. Drie ondernemers met een passie voor datadriven online resultaat én voor sociale, duurzame en groene missies. We helpen je graag om jouw social media een boost te geven. Zodat je dichter bij jouw online doelstellingen komt. Met content op maat, een set unieke foto’s die jouw onderneming tot leven doen komen, of bijvoorbeeld een Facebook campagne. Je bent bij ons aan het goede adres voor advies en strategie. Wat is jouw online doel?


Kathelijn Hendrikse…

is een linguïste en digital marketeer. Ze is een resultaatgedreven storyteller en werkt dan ook met veel plezier aan campagnes met een verhaal. Graag zoekt ze samen met jou naar de rode draad in je verhaal.


Lotte van der Zanden…

is een data-analist en fotograaf. Vanuit haar achtergrond als consumenten wetenschapper is ze gedreven om te onderzoeken wat consumenten precies willen en door wat voor beelden ze aangesproken worden.


Maureen Mulder…

is een Facebook expert en funnel strateeg. Haar passie is om ondernemers te helpen via Facebook hun boodschap aan de wereld te verspreiden. Ze verzorgt advertentiecampagnes en geeft online trainingen.

Bekijk onze Instagram feed